Wise

  • DUURZAME VERBRANDING
  • INNOVATIEF
  • PANORAMISCHE VLAM
  • TIJDLOZE EENVOUD
  • STRAKKE VORMGEVING
  • MILIEUVRIENDELIJK
  • VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE
  • ADEMBENEMEND VUUR

About iFIRE


Vuur spreekt altijd tot de verbeelding. iFiRE vertaalt dit voor u naar een exclusief en uitgebreid gamma aan hout - en gashaarden. De vooruitstrevende verbrandingstechnologie, het minimalistisch design en de oerdegelijke kwaliteit maken van iFiRE een echte trendsetter.

Onze iGreen houthaarden zijn met de grootste zorg ontwikkeld door en voor mensen die houden van vuur, met oog voor detail en technische innovatie. De haarden zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal en zijn standaard voorzien van een vlakke binnenbekleding. Optioneel kunnen deze inbouwhaarden uitgerust worden met een geribde binnenbekleding in keramisch materiaal. Bovendien voldoen ze aan het DIN  plus     plus        label, één van de strengste emissienormen. Ons gamma bevat zowel haarden met draaideur als liftdeurhaarden.

Kiest u voor een iGas haard dan kiest u voor de combinatie van duurzaamheid en innoverende vormgeving. iGas beschikt over het ruimste gamma gashaarden in Europa: tot 4 m lang. Onze gashaarden hebben een geringe inbouwdiepte en u kan kiezen uit verschillende brandersets. De strakke belijning maakt van de iGas een echte blikvanger.

Laat u inspireren en bezoek onze fabriekstoonzaal!
Onze toonzaal is alle weekdagen open van 9 - 12 u en van 13 - 18 u. Gesloten tijdens het weekend.
Onze haarden worden uitsluitend door erkende verdelers verkocht. Zij begeleiden u bij de keuze van uw haard en zorgen voor de installatie en afwerking ervan. Op onze verdelerpagina vindt u de verkooppunten in uw buurt terug.

ONZE TOONZAAL IS GESLOGEN VAN ZATERDAG 26 MAART TOT EN MET ZONDAG 3 APRIL 2016. WIJ HETEN U VAN HARTE WELKOM IN ONS INFOCENTER VANAF 4 APRIL 2016.

   BTW-tarief van 6% naar 21% voor woningen ouder dan 5 jaar en jonger dan 10 jaar


   Excellente waarden voor iFiRE iGreen (Wettelijke Belgische normering)


   Officiele wetteksten m.b.t. "rendement, CO2 en deeltjes emissies".