NL / FR     

iFire

 • Creëer in een mum van tijd uw iWALL haardwand mét de online configurator
 • Uniek modulair haardwandsysteem
 • Infocenter belevenis & advies
 • INNOVATIEF
 • DUURZAME VERBRANDING
 • MILIEUVRIENDELIJK
 • PANORAMISCHE VLAM
 • TIJDLOZE EENVOUD
 • STRAKKE VORMGEVING
 • VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE
 • ADEMBENEMEND VUUR

BOEK EEN GRATIS AFSPRAAK MET UW iFiRE-ADVISEUR


NIEUW iWALL & iGAS PREMIUM

 

 

 

Vuur spreekt altijd tot iedereens verbeelding, zelfs in huis. En dat heeft iFiRE als Belgische producent van haarden goed begrepen. iFiRE vertaalt dit voor u naar een exclusief en uitgebreid gamma aan hout-, gas-, elektrische- en bio-ethanolhaarden. De vooruitstrevende verbrandingstechnologie, het minimalistische design en de oerdegelijke kwaliteit maken van iFiRE een echte trendsetter.
iFiRE is producent van iWALL een uniek, kant-en-klaar en flexibel kastensysteem waarmee je een haardwand bouwt in minder dan 1 dag. Onze haarden zijn met de grootste zorg ontwikkeld door en voor mensen die houden van vuur, met oog voor detail en technische innovatie

IFIRE INFOCENTER

Kom naar het iFiRE infocenter en laat u inspireren. Een bezoek aan ons infocenter is een belevenis op zich. Onze medewerkers vertellen u graag alles over vuur: de juiste stookmethodes en geven een degelijk advies over welk type haard het best aan uw wensen en uw woning voldoet.

U kunt op onze site en in ons infocenter ook zélf uw haardwand samen stellen dankzij de iWALL configurator. Hieronder vindt u de openingsuren terug. 

KWALITATIEF DEALERNETWERK

Onze haarden worden uitsluitend door erkende verdelers verkocht. Zij genoten een iFiRE-opleiding en begeleiden u bij de keuze van uw haard en zorgen voor de installatie en afwerking. Ga naar de verdelerpagina en vindt een verkooppunt in uw buurt.

BEZOEK HET IFIRE INFOCENTER

Open iedere werkdag: 9:00 tot 12:00 uur;
13:00 tot 17:30 uur, gesloten tijdens het weekend en op feestdagen.

iGREEN HOUTHAARDEN 

De iGREEN houthaarden zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal en zijn standaard voorzien van een vlakke binnenbekleding. Optioneel kunnen deze inbouwhaarden uitgerust worden met een geribde binnenbekleding. De geribde binnenbekleding zorgt voor een langer warmtebehoud en is uitermate duurzaam. Bovendien hebben onze haarden het DIN-PLUS label, één van de strengste emissienormeringen. Ons gamma bevat zowel draaideur- als liftdeurhaarden.

iGAS PREMIUM & iGAS GASHAARDEN

Onze gashaarden hebben een geringe inbouwdiepte en u kunt kiezen uit verschillende brandersets. iGAS beschikt over het ruimste gamma gashaarden in Europe, tot wel 4 meter lang. De strakke belijning maken de iGAS-gashaarden tot échte trendsetters.

iGAS PREMIUM, is de gashaard met een ultieme natuurlijke look. iGAS Premium heeft een uitgekiend branderontwerp waardoor het vlammenspel de uitstraling heeft van een echt houtvuur.

iBiO & iBiO DESIGN BiO- ETHANOLHAARDEN

De bio-ethanolhaarden van iFiRE hebben ongeziene, natuurlijke hoge vlammen en hebben een beperkt vermogen en dito uitstoot. Dankzij het open verbrandingssysteem kan men ze overal onafhankelijk plaatsen en is een haardvuur voortaan ook mogelijk in een appartement, loft of lage-energiewoning.

 

 

   BTW-tarief van 6% naar 21% voor woningen ouder dan 5 jaar en jonger dan 10 jaar


   Sluiting kerstvakantie 2019 / 2020NEWS ITEMS